Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/viannefischer.dk/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/theme-scripts.php on line 73

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/viannefischer.dk/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/theme-scripts.php on line 73
Udtalelser om Vianne Fischer * Active Powerful Free Flow™

Udtalelser

Reconnective Healing incl. fjernhealing

S.A.
USA

Oversat:
Reconnective Healing-energierne er ret kraftfulde. Jeg kunne faktisk føle dem gå gennem min krop med det samme.

Jeg var heldig, at jeg var i stand til at opleve Viannes færdigheder som healer, både personligt i København og på afstand fra mit hjem i Amerika. Alle mine healingsessioner med hende var vidunderligt rolige og fredelige. Energierne synes bare at strømme så naturligt gennem hende.

Access Bars

S. Kjeldsen
Randers

Jeg var sygemeldt med stress og depression og led voldsomt af "tankemylder". Min hjerne var aktiv døgnet rundt, og jeg kunne ikke kontrollere tankestrømmen.

 

Efter få behandlinger med access bars, oplevede jeg at få "ro i hovedet" igen. Og vigtigst af alt - jeg kunne SOVE uden at have hjernen til at køre som en radio på højeste volumen.

 

Under selve behandlingerne oplevede jeg, at hovedet blev stille, og lige efter behandlingen kunne jeg blive meget søvnig. Men jeg oplevede flere gange, at der efter en halv times tid kunne komme et boost af energi. I de efterfølgende uger oplevede jeg et nyt fokus i mine tanker og at jeg i højere grad SELV kunne styre dem.

 

For mig blev access bars starten på en spændende proces, der har vist mig hen til et liv som jeg ELSKER at leve.

Access Bars

Meike Justesen
Birkerød

Jeg fik en access bars behandling hos Vianne og vidste ikke hvad jeg skulle forvente.  Vianne havde fortalt mig at det kunne hjælpe på min stress, men at jeg ikke nødvendigvis ville mærke noget under behandlingen.

 

I starten mærker jeg ikke noget,  men på et tidspunkt begynder det yderste af mine hænder umotiveret at sove. Efter et kort stykke tid holder den højre op. Vi taler om de sovende hænder og jeg ryster den venstre, som lidt efter 'vågner'. Lidt senere falder den venstre meget pludseligt i søvn igen og det varer til lidt efter at behandlingen er slut.

 

Under de første punkter der berøres mærker jeg som nævnt ikke noget, men da Vianne når til et punkt på toppen af hovedet, er det som om der bliver et hul øverst i hovedet og en presserende energi strømmer fra den øverste del af hovedet og samles i en smal koncentreret søjle, som stiger op fra mit hoved. 


Undervejs strømmer der også energi fra områder omkring kæbebenet op og ud. Det føles på ingen måde ubehageligt. Fornemmelsen af fingrenes tryk varierer og føles lidt hård der øverst på hovedet.

 

Undervejs i behandlingen døsede jeg helt hen i fuldstændig afslapning.

 

Bagefter er jeg helt fredelig og rolig (og kommer af med en stor mængde vand (på toilettet)). Tænker at jeg har fået renset godt ud.

 

I de flg dage er jeg meget træt - har nok brug for at integrere det nye.

 

Om Vianne:
Du er så omsorgsfuld, inspirerende og autentisk, og jeg følte mig i kærlige og kompetente hænder.

Fjernhealinger

Vibeke
Jylland

Jeg kan varmt anbefale Reconnective fjernhealing.

 

Jeg har modtaget 4 gange, og efter 4. gang oplevede jeg en stor hjerteåbning.

 

Det er nu muligt at komme i kontakt med energierne, når jeg kan mærke, at min energi daler, ligesom jeg kan omslutte andre med energierne, hvis de ikke har det godt.

 

Det er helt fantastisk. <3