Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/viannefischer.dk/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/theme-scripts.php on line 73

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/viannefischer.dk/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/theme-scripts.php on line 73
Reconnective Healing GLUMSØ *Vianne Fischer *Active Powerful Free Flow™

Reconnective Healing

Reconnective Healing

  • Leder du efter et supplement til traditionel behandling?
  • Vil du gerne styrke din krop og sinds evne til at helbrede sig selv?
  • Vil du i kontakt med healingenergier, som omfavner hele dig og ikke kun dine evt.  symptomer?
  • Eller føler du dig bare tiltrukket af Reconnective Healing?

Uanset om du søger at udvirke forandringer i dit eget liv, eller du ønsker at formidle healing til andre, kan du få bevidstheden til at leve med inspirerende og udviklende sundhed og balance. Reconnective Healing er din indgang til accelererede livsfremskridt.

Start din healingproces i dag.

Hvordan foregår det?

Reconnective Healing ved Vianne

Reconnective Healing ved Vianne

Du ligger fuldt påklædt på en massagebriks og slapper af i ca. 30 minutter.

Jeg går rundt om/langs briksen, mens jeg tuner ind på de universelle healingenergier og bringer dem i kontakt med dit energissystem. Jeg er kun katalysator for, at du kan blive forbundet direkte med et helende felt og en højere universel intelligens, så du modtager den healing, som er lige præcis til dig.

Din kontakt med den universelle healingenergi sættes i gang under sessionen, og den vil fortsætte med at arbejde med dig.

Bagefter har vi en kort samtale, hvor du har mulighed for at fortælle om det, du oplevede.
En session var 50 minutter.

Hvor mange healinger har jeg brug for?

Som hovedregel anbefales op til 3 healinger, men hver eneste healing er unik. Nogle føler ændringer fra første healing, mens andre først gør det efter flere gange.

Det bedste du kan gøre, er at slippe dine forventninger og lade processen folde sig naturligt ud i det tempo, der kommer til dig.

"Det er ikke sygdommen eller skavanken der bliver healet, det er personen." (Dr. Eric Pearl).

 

 

Fjernhealing

Energien aftager ikke ved afstand, så fjernhealing er mindst lige så kraftfuldt.

  1. Vi aftaler en tid for sessionen.
  2. Du sidder/ligger så hjemme hos dig selv og modtager healingen, i stedet for at komme til mig.
  3. Vi har kort kontakt efter sessionen, enten over telefonen, på sms, e-mail eller Skype. Dette er ment som en debriefing, så du både bliver opmærksom på og husker, hvad du registrerede under healingen. Du skal ikke præstere en bestemt oplevelse, men have muligheden for at fortælle om den.

Healing af dyr

Healing af en hund.

Healing af en hund.

 

Jeg formidler healing til dyr - også som fjernhealing.

 

 

Hvad er Reconnective Healing?

Reconnective Healing® er en tilbagevenden til en optimal tilstand af balance.

Dr. Eric Pearl siger: "Det er resultatet af samspillet med frekvenserne af det fuldt omfattende Reconnective Healing-spektrum, der består af energi, lys og information.

  1. Det første grundelement er energi. Energi er alt, hvad vi er lavet af organisk, det er vores egentlige essens og vores faktiske fysiske krop.
  2. Lys er den resonans og kommunikation der er i disse frekvenser, mellem universet og os.
  3. Information kommer gennem selve samspillet og med-rivningen med energien og lyset. Det er håndgribeligt, målbart ... du kan faktisk føle det."

Vi er så vant til, at når vi fejler noget, så skal det fixes, så "fejlen" bliver fjernet, men Reconnective Healing er hverken en terapi eller en behandling, da den ikke fokuserer på symptomer. Det er meget, meget mere. I Reconnective Healing diagnosticerer og behandler vi derfor ikke. Vi går i samspil med Reconnective healingfrekvenserne, som bringer healinger frem, der ofte er øjeblikkelige og har en tendens til at være livslange.

Hvordan sker healingen?

"Reconnective Healing indbefatter den udviklingsmæssige omstrukturering af vores DNA, og vi reetablerer vores forbindelse med universet på et nyt plan." (Eric Pearls bog, kap. 12)

Mens videnskaben fortsætter med at undersøge, hvordan det virker, er Reconnective Healing bekræftet og dokumenteret i mere end en halv snes internationale undersøgelser. Når Reconnective healingfrekvenserne går i samklang med vores energikrop, udsender og vibrerer vi på et højere niveau af lys. Dette har vist sig at omstrukturere vores DNA, hvilket resulterer i udledning af måleligt højere niveauer af bio-fotonisk lys.

Stanfordprofessor emeritus Dr. William Tiller siger, at når den information, der bliver båret med Reconnective Healing frekvenserne, bliver introduceret, skaber det sammenhæng og orden. Med andre ord, det skaber større harmoni og balance i os.
Du kan finde mere om undersøgelser HER.

Læs mere
Se priser

 

 

BEMÆRK:

• Reconnective Healing® erstatter ikke konventionel behandling, men kan sagtens foregå samtidig med.
• Jeg stiller ikke diagnoser eller behandler specifikke helbredsproblemer. Healingens intention er at bringe dig tilbage i balance.
• OBS: Tager du lægeordineret medicin er det vigtigt, at du vedbliver med at tage det, selvom du modtager healing. Aftal ændringer i din medicin med din læge.

GemGem