Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/viannefischer.dk/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/theme-scripts.php on line 73

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/viannefischer.dk/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/theme-scripts.php on line 73
Priser *Reconnective Healing *Access Bars *Psykoterapi *Mindfulness
Du kan betale kontant, med Dankort, Mobile Pay
eller beløbet kan indsættes forud i Nordea Bank - på konto 2101 0746 357 141.

Fjernhealing og Psykoterapi kan betales via PayPal

  • Fjernhealing 1 session

    Pris: 333,- DKK

  • Psykoterapi 1 session

    Pris: 333,- DKK

Du kan booke mig til psykoterapi og/eller mindfulnessinstruktion, Access Bars og Reconnective Healing.

• Psykoterapi vælger du, hvis du foretrækker at arbejde med dine tanker og følelser med ord. Du også vil kunne få nogle ideer til at finde ro og stilhed i hverdagen.

• Mindfulness vælger du, hvis du gerne vil lære nogle praktiske øvelser til brug i hverdagen. Vi finder sammen nogle måder du kan være nærværende på, som passer lige til dig. En session vil foregå som en kombination af samtale og øvelser i mindfulness.

Access Bars vælger du, hvis du kan mærke, at du har brug for mere ro i hovedet og hvis du gerne vil have ryddet op i nogle af alle de mange tanker, følelser, holdninger, og bedømmelser, som du har downloadet til dit ubevidste sind gennem dit liv, og som spænder ben for dig nu.

Reconnective Healing vælger du, hvis du i din personlige proces vil i kontakt med en universel healingenergi, som sætter skub i din krops egen selvhealing. Du behøver ikke tro på det, for at det virker.

Du kan vælge mellem healing, hvor du ligger på min briks, og fjernhealing.

 

Praktisk information før healingen:
Tag bekvemt tøj på. Du skal ligge fuldt påklædt på ryggen på en briks (uden sko) i 20-30 min.
Du skal bare ligge og slappe af, dette gøres bedst med lukkede øjne. Jeg rører dig ikke under sessionen, men går rundt om/langs briksen. Bagefter er der mulighed for, at du kan fortælle mig om din oplevelse, for at blive bevidst om den.

Fjernhealing (meget velegnet ved denne healingform!):
Vi aftaler en tid for sessionen. Du sidder/ligger så hjemme hos dig selv og modtager healingen (30 min.). Vi har kort kontakt efter sessionen via telefon eller mail om din oplevelse og evt. spørgsmål du kunne have.

BEMÆRK:

• Hverken Access Bars® eller Reconnective Healing® erstatter konventionel behandling, men de kan sagtens foregå samtidig med.
• Jeg stiller ikke diagnoser eller behandler specifikke helbredsproblemer. Intentionen er at bringe dig tilbage i balance.
• OBS: Tager du lægeordineret medicin er det vigtigt, at du vedbliver med at tage det, selvom du modtager behandlingerne hos mig. Aftal altid ændringer i din medicin med din læge.