Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/viannefischer.dk/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/theme-scripts.php on line 73

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/viannefischer.dk/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/theme-scripts.php on line 73
Dr. Eric Pearl og Reconnective Healing. Hvornår og hvordan startede det?

Eric Pearl og Reconnective Healing®

Hvornår og hvordan startede Reconnective Healing?

Dr. Eric Pearl havde en stor succesfuld praksis som kiropraktor i Los Angeles i 12 år, indtil nogle af hans patienter begyndte at fortælle, at de kunne mærke hans hænder på dem – selvom han ikke fysisk havde rørt dem. Udover det begyndte der at ske uforklarlige healinger: Healing af cancer, AIDS-relaterede sygdomme, epilepsi, kronisk trætheds syndrom, spastisk lammelse, invaliderende leddegigt, fødselsdefekter og andre alvorlige lidelser.

Dette skete for godt 20 år siden, og det sker fortsat. Ikke kun når Eric Pearl formidler healingenergien, men for alle dem, som lærer at tune ind på den. Både voksne og børn kan lære at blive opmærksomme på energierne og vil kunne formidle healing til sig selv, til andre mennesker og til dyr.

Eric Pearl kaldte denne universelle healingenergi for Reconnective Healing.
Det særlige ved denne healingenergi er, at ”healeren” ikke sender energien, men formidler denne skabende, udviklende healingenergi fra en universel intelligens, til det menneske eller det dyr, som modtager.

Eric Pearl har hele tiden gang i et samarbejde med forskere og universiteter for at undersøge og forsøge at beskrive, hvad det er, der sker ved Reconnective Healing.
Han rejser en stor del af året for sammen med sit team at undervise på seminarerne, hvordan man aktiverer og benytter dette nye alt-inklusive spektrum af healingfrekvenser. Indtil nu er mere end 75,000 mennesker, i mere end 60 lande, blevet undervist i dette arbejde.

Læs bogen om Den ny healingenergi

Eric Pearl har skrevet bogen ”Den ny healingenergi. Helbred andre, helbred dig selv”. Borgen, 2004.

Læs hans personlige historie og om hans opdagelse af de helbredende evner.

Den sidste tredjedel af bogen giver dig nogle metoder, som du kan bruge til selv at lære at mestre disse helbredende energier.

Glæd dig, han skriver både livfuldt og humoristisk, så bogen er hurtigt læst.

Følg Eric Pearls rejse - fra hans opdagelse af de helbredende evner til hans velfortjente ry som det instrument, hvorigennem denne proces nu præsenteres for verden.

Er du interesseret i at høre og se mere?

Interviews med Dr. Eric Pearl i Dr. Oz show febr. 2013:

Del 1 http://www.doctoroz.com/videos/dr-eric-pearl-miracle-healer-or-hoax-pt-1

Del 2 http://www.doctoroz.com/videos/dr-eric-pearl-miracle-healer-or-hoax-pt-2

Del 3 http://www.doctoroz.com/videos/secrets-reconnective-healing Demonstration af Reconnective Healing

Del 4 http://www.doctoroz.com/videos/dr-eric-pearl-shares-some-tips Her fortæller Eric Pearl (3:28 min.) lidt mere om Reconnective Healing (febr. 2013)

content-img

Fra bagsiden af bogen:

“Mange vil være nødt til at genoverveje deres forståelse af healing. De “ny” healingenergier, der beskrives af Eric Pearl som Reetableringshealing, går hinsides almindelig kendte teknikker og tager læseren med til et niveau, som ikke tidligere har været tilgængeligt...
Men frem for alt giver DEN NY HEALINGENERGI en samling metoder, enhver kan bruge til selv at mestre disse helbredende energier.”

 

Link til reconnectivehealing.com