Spørgsmål skaber valg

Lever jeg livet indenfor en defineret ramme?

Holder jeg fast i et overordnet syn på, hvilke måder mit liv kan udforme sig på?
Er de såkaldt spontane aktiviteter jeg foretager mig alligevel allesammen udlevet indenfor nogle ubevidst definerede grænser? Grænser, som jeg opfangede fra omgivelserne, mens jeg voksede op. Grænser, som opretholdes af mine og andres holdninger, konklusioner og overbevisninger.

Hvad nu hvis jeg lod grænser være grænser og udfoldede det liv jeg er her for med en livskraftig, optimistisk, insisterende og ubegrænset skabertrang?
Hvad ville jeg da bruge tid på?
Hvad ville jeg være optaget af at skabe?
Hvad ville jeg være optaget af at få mere af?

Jeg vidste, hvad jeg kom for.

Da jeg dukkede op i denne verden, vidste jeg allerede, hvad jeg ville, men jeg landede i nogle vilkår som menneske, hvor det bevidste sind først udviklede sig hen ad vejen.
Når jeg kommer ind i verden med en intention om, hvad jeg gerne vil med livet, så må det jo ligge indeni mig og bare vente på, at jeg retter blikket den vej?

Hvordan finder jeg ind til det, jeg kom her for?
Hvordan får jeg kontakt med den altid brændende livsflamme indeni mig?
Hvordan får jeg åbnet døren ind til den?

Vær stille, stille spørgsmål, lytte og tage imod.

Allerførst må jeg lære at være stille.
Jeg skal lade mine tanker være tanker og så fokusere på hvad stilheden mellem tankerne bringer frem. For det er ikke hjernestof, jeg vil have frem, det er hjertestof. I mellemrummet mellem mine tanker ligger forbindelsen til mit hjerte, hvor der er adgang til mit indre rum.

Dernæst skal jeg være villig til at stille spørgsmål til alt. Ikke for at betvivle noget, men for at åbne for alle de muligheder der ligger til mig:

Hvordan kan det blive bedre end det?
Hvad er ellers muligt?

Derefter tier jeg stille og indstiller mig til villigt at modtage alle muligheder, der dukker op. Muligheder jeg kan vælge ud fra.

Dette er skrevet til dig en morgen, hvor jeg sad ved vandet og så ud over en spejlblank vandoverflade, mens fuglelyde og solopgang forenede sig i et stille øjeblik. Shhhh...

De bedste ønsker til dig om at turde leve i spørgsmålet. For spørgsmål skaber valg. Valg skaber bevidsthed. Men husk at du ikke vælger for en evighed. Du vælger kun indtil du vælger noget andet.

Husk at lege ❤️

Varme hilsner,
Vianne

PS At leve i spørgsmålet er et "værktøj" fra Access Consciousness. Et andet værktøj er Access Bars, som du kan læse om her på hjemmesiden.

Comments are closed.