#RHGAD – en helt særlig mulighed

Lørdag den 24. september 2016 er #RHGAD,

Reconnective Healing Global Awareness Day. På denne dag vil mange af os formidlere af denne healingform åbne vores praksis og invitere interesserede ind, for at fortælle om Reconnective Healing (RH). Der vil være livestream via The Reconnections facebookside kl. 14, så endnu flere kan følge med - verden over.

Man kan faktisk godt sige, at denne dag har været 20 år undervejs. For så lang tid er det siden RH begyndte at blive formidlet af andre end ham, der først mærkede disse energier, nemlig Dr. Eric Pearl.

Jeg kunne starte mange steder, når jeg skal introducere dig til RH.
F.eks. kunne jeg sige noget om, at det er en ny healingenergi, som er særligt kraftfuld.
Jeg kunne også sige, at RH er særlig kendetegnet ved, at formidleren kun er en slags mellemmand mellem Universet og klienten, og aldrig skal dirigere eller sende energien videre. Formidleren skal kun modtage. Men disse forklaringer er jo bare ord. Hvad oplever man?

Hvad jeg selv oplevede efter healingerne i 2011.

Da jeg kom i kontakt med disse energier ved healingerne, satte det gang i en selvudvikling, som jeg slet ikke havde kunnet forudse. Jeg har altid været meget selvanalyserende (too much sometimes), og har altid godt kunnet lide forandringer. Men min vej var præget af frygten for, hvad andre mennesker skulle sige; så jeg havde ofte travlt med at sikre mig, at alle i mine nærmeste omgivelser "var med", før jeg turde rykke til næste skridt. Ikke at de var klar over det, tværtimod. Jeg tror ikke mine nærmeste vidste, hvor optaget jeg var af dette.

Et par måneder efter to healinger og The Reconnection® i maj 2011 begyndte jeg at lægge mærke til, at jeg læste bøger i et meget højere tempo, end før; så nu kunne jeg for alvor dykke ned i nogle af livets mysterier. Jeg mærkede, at jeg havde fået meget mere indre ro, og jeg følte en harmoni og balance som aldrig før. Jeg følte mig fysisk stærkere og siden er det bare fortsat i den retning. Jeg kan stadig godt blive lagt ned af en influenza, men det er meget meget sjældent.

Men det allervigtigste var,

at min interesse for selvudvikling - og min interesse for, at inspirere andre mennesker til at leve et liv med glæde og i harmoni - blev kraftigt forstærket efter healingerne. Ligesom min frygt, for hvad andre ville tænke, blev kraftigt reduceret.
Dvs. det var ikke noget fremmed eller noget ukendt, der var sat i gang; nej, det var en forstærkning af det, jeg allerede havde haft en retning og en længsel mod.

Jeg har siden 2012 haft en privat praksis, hvor jeg har formidlet RH, både hvor klienten ligger på briksen, og som fjernhealing. Det ser ud til, at klienterne generelt oplever, at de får noget under en healing. Nogle gange under selve healingen. Andre gange bliver det synligt flere uger og måneder efter. Én oplevede, at hun umiddelbart fik adgang til en dybde i sit sind, som gav en enorm ro. En anden oplevede i de følgende måneder, at han fik bedre hukommelse og mere klar tankevirksomhed. Han havde haft svære koncentrationsproblemer efter en trafikulykke året forinden.

Derfor er jeg slet ikke bange for at anbefale Reconnective Healing på det varmeste. Det, du modtager, vil være i tråd med din egen livsproces. 

Interesseret? Jeg holder åbent hus lørdag den 24. september 2016 kl. 12 - 16. Husk tilmelding. #RHGAD

Husk at lege ❤️

De varmeste hilsner,
Vianne

20.09.2106

Comments are closed.