Når følelser og tanker ikke er dine

Kender du det at kunne vågne om morgenen med nogle lidt tungere følelser, som slet ikke passer til det, der sker i dit liv lige nu? Eller kender du til i løbet af dagen pludselig at kunne blive trist eller få nogle vrede tanker, hvor du kommer til at tænke: Hvor kom dét lige fra?

Det er så almindeligt for os at tage disse følelser og tanker på os som vores egne, for det er sådan vi lærer at gøre. Men hvad nu hvis det overhovedet ikke ER vores? Hvad nu hvis du bare helt ubevidst har fornemmet og opsamlet andres tanker og følelser?

Du har bevidsthed.

Du og jeg er bevidst om mange flere ting, end vores tankers og hjernes filter tillader at komme igennem. Derfor er det muligt, at vi kan mærke, hvad andre mennesker tænker og føler, også selvom de er mange tusinde kilometer væk. Jeg ved jo ikke, om du synes, dét lyder for langt ude, men hvis du bare åbner op for, at det er en mulighed, så har du allerede skabt lidt mere plads til dig selv. Kvantemekanikken har lavet forsøg, der viser, at kommunikationen mellem fotoner er øjeblikkelig, se denne korte artikel.

Hold ikke fast i dine følelser og tanker.

Jeg møder ofte mennesker, som holder krampagtigt fast i følelser og tanker som deres egne. De kan ikke forstå, hvorfor det er så svært at komme ud af det igen. Dele af behandlingssystemet er desværre også med til at dette sker. Derfor risikerer vi at komme til at sidde og analysere og "tygge på" vores indre verden i én uendelighed. Noget som vores hjerne elsker, men hvad hjælper det i det lange løb?
Jo, jeg har selv fået hjælp af terapeuter, men heldigvis nogle som var kreative og ikke ønskede at jeg blev fastholdt i én bestemt tænkning. Det er i øvrigt det, du altid skal sikre dig, når du vil finde en terapeut, der er god til dig.

Stil spørgsmål til følelser og tanker.

At stille spørgsmål til mine egne følelser og tanker, er noget jeg har gjort i mange år. Men særligt efter at have mødt Access Consciousness er det blevet et skift i hele min måde at leve på. For lige så snart jeg begynder at stille spørgsmål til, om det er mine egne følelser og tanker - og begynder at forestille mig, at det kunne være muligt, at det var andres - så  kan jeg mærke en lettelse. Dermed skabes der afstand til mit indlærte tankemønster. Jeg kan også se, at jeg har mange flere valgmuligheder, for spørgsmål skaber plads og rum for at mange flere muligheder.

Tilbage til den tunge følelse eller tanke, som pludselig dukker op.
Hvem tilhører det? Det er ikke et spørgsmål til hjernen, men derimod et spørgsmål du stiller til din egen bevidsthed og universets bevidsthed. Ofte mærker jeg en lettelse bare ved at stille spørgsmålet, fordi indstiller mig på at være villig til at slippe følelsen eller tanken. Dernæst siger jeg (indvendig) "retur til afsender".

I min e-bog kan du læse mere om alt dette. Det er stadig muligt at få den GRATIS ved at tilmelde dig nyhedsbrevet HER.

Husk altid at lege ❤️

Vianne

31.08.2016

Comments are closed.