Fødselsdag i mit firma

I dag er det 1 år siden, at jeg registrerede mit firma.

Med CVR og det hele.

Hip hurra og tillykke med det! Det har været og er en spændende rejse, jeg har begivet mig ud på.

Det startede som en spæd drøm om at være selvstændig og at kunne tilbyde healing til alle, der kom til mig. Selvfølgelig korrigerede jeg straks mig selv og tænkte: Narh, det er da for langt ude. Tror du, at du er noget?

Nu har det vokset sig så stort, at jeg kan se drømmen virkeliggøre sig ude i horisonten. Det er vildt! Det er virkelig stort!

Jeg har arbejdet i sundhedsvæsenet siden 1977, hvor jeg startede som sygeplejeelev, kort før jeg fyldte 19 år. Det har ikke altid været lige sjovt, når der kom organisatoriske ændringer. Hvor har jeg dog tit følt, at det var i direkte modstrid til den behandling, som vi skulle yde til de mennesker, som rakte ud efter vores hjælp.

Når der kommer mennesker til os, som bogstavelig talt lægger sig i hænderne på os, så skal behandlingen rettes mod dét menneske og ikke mod en bestemt bundlinje i et regnskab! Regnskabet skal også være der, selvfølgelig, men fokus skal være, at det enkelte menneske udvikler sig. Basta!

Jeg tror på, at ting udvikler sig, og at også sundhedsvæsenet er på vej i den rigtige retning, men det vil tage lidt tid endnu. I mellemtiden vil jeg udleve min store vision, som er at være både et supplement og et alternativ til den behandling, som mennesker i dag tilbydes i det offentlige sundhedsvæsen.

Derfor tilbyder jeg healing, psykoterapi og mindfulness som ydelser i min virksomhed.

Stenen, som smutter ud over vandet, er et fantastisk billede på mit ønske for os alle sammen:

At vi genfinder og bliver i den kraft, som vi er sendt ud i livet med.

Husk at lege!

Varme hilsner,

Vianne

21.06.2014

Comments are closed.