Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/viannefischer.dk/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/theme-scripts.php on line 73

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/viannefischer.dk/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/includes/theme-scripts.php on line 73
Bliv ven med dine følelser * Vianne Fischer * Active Powerful Free Flow™

Gør dig til ven med ALLE dine følelser.

"Bliv ven med dine følelser" er titlen på min nye e-bog. Jeg er glad og taknemmelig for, at den endelig kan offentliggøres. "Når man deler det, der er godt, bliver det endnu bedre", sagt af min kloge lillesøster. Hun har helt ret.

Undervejs i skriveprocessen har jeg selvfølgelig været omkring overvejelser over, om det jeg havde på hjerte, ville betyde noget for nogen? Kunne jeg formidle det, jeg selv lever efter, så det kan forståes? Jeg besluttede mig for, at var der bare én, der genkendte disse følelser og oplevede, at jeg talte til ham/hende, så var bogen berettiget. Så jeg fortsatte skriveprocessen.

Jeg har også haft det skægt undervejs, for når jeg nærlæste det, jeg havde skrevet, så kunne jeg pludselig se, at der var sætninger, der var blevet inde i mit hoved. Det skabte mange grin og glade følelser her hos mig, men hvor er det pudsigt, hvordan hjernen kan lege med tankerne.

Deler du det, der er godt, med andre?

Spørgsmålet er, om vi kan leve et liv i glæde, hvis vi ikke deler vores tanker, følelser OG hjerterum (for det er det jo også) med andre? Jeg kan sagtens være alene i dagevis, men at kommunikere det ud, som jeg er optaget af og finder fantastisk, dét finder altid sin vej ud gennem dette rum. Jeg oplever, at delingen med andre forstørrer budskabet og den følelse, der hører med budskabet.

Deler DU det, der er godt, med andre? Giv dig tid til at sidde med dette spørgsmål et par minutter: Deler jeg med andre - eller holder jeg det tilbage for ikke at få kritik eller blive grinet af?

Vil du læse "Bliv ven med dine følelser"?

Hvis du gerne vil læse min e-bog, kan du enten købe den på Saxo.com eller få den GRATIS ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev via dette LINK.

Giv gerne feedback. Hvem ved, om der stadig er sætninger, der aldrig kom ud af mit hoved og ned i tasterne? 🙂

Husk at lege ❤️

Kærligst,
Vianne

12.08.2016

Comments are closed.